Ert innehåll är det viktigaste!

Att skapa en hemsida idag är enkelt. Med några lättillgängliga verktyg kan mer eller mindre alla göra det. Vad som däremot är svårare är att producera tilltalande, lättbegripliga, relevanta och underhållande texter. 

Därför är det viktigt att se över både content och copy. Det vill säga både ert innehåll och era call to action.

Vad vill ni få av era besökare?

Kontaktuppgifter, prenumerera på nyhetsbrev, sälja något? Vad vill du att din hemsida ska generera från era besökare?

Vad vill ni ge era besökare?

I utbyte mot någon form av information behöver ni bidra till era besökare. Underhållning, utbildning eller bidra med värdefull information? Det bästa är så klart att göra allt i en kombination. Då kommer dina besökare och kunder känna värde av er relation och inte ha svårt att lämna ifrån sig kontaktuppgifter eller skriva upp sig på nyhetsbrev. 

Kombinationen ger win-win!

Det är när man kombinerar dem båda, att både ge och vilja få, som den riktiga win-win-siutationen uppstår och inflödet av förfrågningar ökar markant. 

Ibland behövs bara en knuff i rätt riktning!

Är ni duktiga på producera innehåll men har svårt att konvertera era besökare? Eller har ni svårt att producera  lockande innehåll till era fantastiska produkter? Vi hjälper er gärna med både copywriting och content writing. Vi kan även lösa snygga bilder till ert innehåll. Eller varför inte göra grafiska illustrationer av era befintliga bilder för att få ett annat uttryck?

Behöver ni hjälp att producera några blogginlägg? Kanske vill ni köra igång med nyhetsbrev men vet inte riktigt hur och vad ni ska förmedla? Eller står ni still med innehållet i era sociala medier?

Vi hjälper er med allt innehåll!

Enkelt förklarat har copywriting som syfte att fånga uppmärksamhet.

Det handlar om att uppmana läsaren till action. Till exempel få din potentiella kund att handla, eller skriva upp sig på nyhetsbrev. När copywriting görs rätt framkallas en tillräckligt stark känsla hos era läsare. Detta görs oftast genom att tydligt och enkelt gå rakt på sak.

Content writing, content marketing eller rätt och slätt innehåll. Kärt barn har många namn, men det handlar om att skapa intressant innehåll. Innehåll som antingen utbildar, underhåller eller ger värdefull information. Självklart gärna i en kombination. Det som på bästa sätt gör att potentiella eller befintliga kunder känner värde av er relation.

Hoppar du helst över korrekturläsning för att det är det värsta du vet? Eller råkar det oftast smyga sig in några fel i era texter? Vi tittar genom era texter och återkopplar med de förbättringar vi kan se.

En korrekt text i nyhetsbrev, på en hemsida eller i marknadsföringsmaterial kan vara skillnaden på att era kunder vänder i dörren eller inte.

Bilder engagerar mycket mer än bara text. Att komplettera sina texter med inbjudande bilder kan ge en ovärderlig skjuts i rätt riktning för ens material.

Vi hjälper gärna till att ta fram bilder som passar er. Eller varför inte ta helt nya företagsunika bilder? Vi kan tillhandahålla eller rekommendera en fotograf som tar nya bilder för ert projekt.

Att ha en uppdaterad bildbank förenklar mycket annat arbete. Både när det kommer till att göra en inbjudande hemsida, fixa kommunikationsmaterial eller sätta upp en marknadsplan.

Vill ni sätta ihop en bildbank av grafiska illustrationer? Vi tar fram grafiska illustrationer efter era behov. Är ni i behov av komplexa bilder som porträtterar ert företag och era medarbetare eller enklare bilder för att komplettera era texter?

Texter blir mycket roligare med bilder.

Söker du en partner att utveckla ditt företag? Boka en kostnadsfri konsultation!

Vad kul du är intresserad boka ett första möte. Följ instruktionerna i kalendern för att boka in ett tillfälle som passar dig! Första konsultationen bjuder vi alltid på!