Saknar du ork, vilja, tid eller tålamod för någon specifik uppgift eller specifikt projekt?

Företagsutveckling.
För att ditt företag ska fortsätta utvecklas!

Nystart eller löpande rådgivning?

För att starta företag krävs oftast en bra idé. Eller en vision. En tanke om vad man vill erbjuda marknaden.

Men så klart räcker inte det. Det krävs mycket mer än så och några av de sakerna är byråkratiska, tråkiga, tidskrävande och kan lätt ta över. Att starta företag ska vara något kul och spännande.

Det samma gäller vid vidareutveckling av befintligt företag.

Ork, vilja, tid och tålamod?

Det är inte alltid att den som sitter på en bra affärsidé har ork, vilja, tid eller tålamod att starta upp och driva vidare sin tanke kring ett projekt eller ny affärsidé. Det är inte svårare än så för att världen ska gå miste om din möjlighet. Och det vill du väl inte? Du vill dela med dig av din vision!

Vi är med och engagerar och utmanar!

Utan en grym idé är det svårt att föda ett fantastiskt koncept, men det är inte självklart att en grym idé blir ett fantastiskt koncept. En idé behöver ibland utmanas med kreativa idéer och ett utifrånperspektiv. Vi hjälper er att tillsammans med oss arbeta vidare med er idé och utveckla den till något ännu bättre. Vi är med och engagerar, utmanar, driver på, stöttar och utför.

Känn dig inte ensam! – Vi är ditt utvecklingsbollplank.

Du ska inte känna dig ensam i ditt företagande eller projekt. Vi stöttar där ni tycker det är tråkigt. Vi bollar dina idéer och vi är redo att ta oss an de arbetsuppgifter du själv inte vill dra i. Vi fungerar som en hjälpande hand, ett utvecklingsbollplank och en axel att luta er mot.

Vi är där för dig när du vill starta upp helt nytt, nyutveckla, vidareutveckla eller bara tänka om och förfina!

Vi älskar hjälpa småföretagare i Helsingborgsområdet!

Vi älskar hjälpa företag och företagare i Helsingborgs närområde att utvecklas. Vi brinner för att skapa nära, långsiktiga och värdefulla relationer. Vi drivs av att vara med och se våra kunder utvecklas, bli bättre och nå framgång!

Ni är i fokus. På era villkor!

Vi sätter dig och ditt företag i fokus och ser till att förstå er som kund. Var ni kommer ifrån och var ni vill framåt. Vi ser till att hjälpa er. På era villkor!

Vi förstår hur svårt det kan vara att vara egenföretagare och småföretagare. Man har alla roller i företaget själv och försöker rodda allt.

Vi tillför ny energi!

För att ta sig vidare och lyckas utveckla sitt företag ytterligare krävs det ibland ett omtag. Ett utifrånperspektiv. Ny energi. Några andra tankar och idéer.

Vi på Kompetentor bidrar med en trygghet i att ha en förståelse för dig som företagare och inte rusa in i framtiden. Samtidigt älskar vi de moderna verktygen som gör det möjligt för er att bli ännu mer effektiva och få ännu bättre koll på ert företag.

Vi stöttar er när ni vill implementera nytt system, utveckla nytt koncept, finslipa ert erbjudande eller när ni vill modernisera ert kommunikationsmaterial och er närvaro på internet.

Vi sätter dig och ditt företag i fokus och ser till att hjälpa er!

Vi skippar alla flådiga ord och titlar. Vi vill att tröskeln till att få hjälp ska vara så liten det bara går.

Vi utgår alltid ifrån vad som är bäst för er. Vi vill att ni ska känna att vi är en av er. Vi kan bidra med ett utifrånperspektiv i strategiska diskussioner och ge er de bästa lösningarna för ert företags fortsatta utveckling. 

Vi vill vara ert utvecklingsbollplank!