Om Kompetentor

Företagsutveckling och digitalisering!

I företagsutveckling och digitalisering gömmer det sig en del användbara kunskaper som är bra för att hänga med i utvecklingen framåt.

Att driva företag idag är inte helt och hållet det samma som det var för många år sedan.

Vi på Kompetentor bidrar med en trygghet i att ha en förståelse för den gamla modellen av företagande och inte rusa in i framtiden utan att säkerställa att vi har med oss våra kunder. Samtidigt som vi älskar de moderna verktygen som gör det möjligt att bli ännu mer effektiva och få ännu bättre koll på sitt företag.

Vi är med er hela vägen!

Vårt uppdrag är inte slut när fakturan skickas, vi vill vara din hjälpande hand, ditt utvecklingsbollplank och en axel att luta dig emot på vägen fram för ditt företags utveckling.

Vi brinner för företagsutveckling och vill inget hellre än att se dig lyckas med ditt företag. Vi sätter oss in i din situation och ditt företags verksamhet för att på riktigt förstå var ni kommer ifrån och vart ni vill.

Vi stöttar er när ni vill implementera nytt system, utveckla nytt koncept, finslipa ert erbjudande eller när ni vill modernisera ert kommunikationsmaterial och er närvaro på internet.