Strategisk rådgivning

Företagsutveckling

För att starta företag krävs oftast en bra idé. Eller en vision. En tanke om vad man vill erbjuda marknaden.

Men så klart räcker inte det. Det krävs mycket mer än så och några av de sakerna är byråkratiska, tråkiga, tidskrävande och kan lätt ta över. Att starta företag ska vara något kul och spännande.

Det samma gäller vid vidareutveckling av befintligt företag.

Ork, vilja, tid och tålamod?

Det är inte alltid att den som sitter på en bra affärsidé har ork, vilja, tid eller tålamod att starta upp och driva vidare sin tanke och vision. Det är inte svårare än så för att världen ska gå miste om din möjlighet. Och det vill du väl inte? Du vill dela med dig av din vision!

Vi är med och engagerar och utmanar!

Utan en grym idé är det svårt att föda ett fantastiskt koncept, men det är inte självklart att en grym idé blir ett fantastiskt koncept. En idé behöver ibland utmanas med kreativa idéer och ett utifrånperspektiv. Vi hjälper er att tillsammans med oss arbeta vidare med er idé och utveckla den till något ännu bättre. Vi är med och engagerar, utmanar, driver på, stöttar och utför.

Känn dig inte ensam!

Du ska inte känna dig ensam i ditt företagande eller projekt. Vi stöttar där ni tycker det är tråkigt. Vi bollar dina idéer och vi är redo att ta oss an de arbetsuppgifter du själv inte vill dra i. Vi fungerar som en hjälpande hand, ett utvecklingsbollplank och en axel att luta er mot.

Vi är där för dig när du vill starta upp helt nytt, nyutveckla, vidareutveckla eller bara tänka om och förfina!

Söker du en partner att utveckla ditt företag? Boka en kostnadsfri konsultation!

Vad kul du är intresserad boka ett första möte. Följ instruktionerna i kalendern för att boka in ett tillfälle som passar dig! Första konsultationen bjuder vi alltid på!

System- och IT-rådgivning

Är ni i behov av ett nytt system?

Är ni på gång att ta steget över till ett nytt affärssystem? Ska ni byta ut er webbshop eller kassasystem? På jakt efter ett kompletterande lagerhanteringssystem? Eller är ni i behov av något annat komplext system?

Om vi bara vetat då vad vi vet nu!

Bjud in oss i diskussionen och få någon att bolla era idéer och tankar med. Det är inte kul att efter ett projekt säga ”tänk om vi gjort så här från början”, ”om vi bara vetat då vad vi vet nu” eller ”tänk om vi haft någon opartisk att diskutera med inledningsvis”, ”vi skulle haft någon som satt oss i rätt riktning”. Visst hade det varit skönt om ni istället kunnat summera ett fint förändrings-, utvecklings- eller implementationsprojekt?

Vi är med er från början!

Vi hjälper er ta fram en kravspecifikation och är med i dialogerna mot potentiella leverantörer. Ni får en kontaktperson som förstår leverantörerna men som till 100% vill ert bästa.

Utnyttjar ni er licens för Microsoft 365?

Har ni word, excel och mail idag är det stor sannolikhet att ni har en prenumeration hos Microsoft.

Utnyttja det ni betalar för!

Har ni koll på alla tjänster som ingår? Eller betalar ni dubbelt? Har ni kanske ett Dropbox-konto som ni betalar för när ni egentligen kan utnyttja OneDrive?

Använder ni er hostingleverantörs mail när ni har en oftast mycket bättre mailtjänst genom Microsoft?

Genomgång av era system!

Vi hjälper er att utnyttja era system fullt ut. Vi ser över era program och tjänster idag. Vad ni använder och hur ni använder dem. Vad det är ni vill uppnå och hur ni vill arbeta.

Därefter ger vi er förslag på hur ni kan arbeta på ett mer optimerat sätt. Kanske kan ni spara både tid och pengar efter en genomgång?