Vi hjälper er med er hemsida!

Idag är det enkelt för vem som helst att skapa en hemsida. Det enda som behövs är en domän, ett webbhotell och någon av alla verktyg för att designa sidan. Men hjälper det att bara ha en hemsida? Behöver du ens ha en hemsida? 

Svaret är nej. Om du inte har en tanke med varför du har din hemsida behöver du inte den. Men om du fokuserar på rätt saker och vet vad du vill att dina besökare och eventuella kunder ska göra, då kan en hemsida vara skillnaden som gör skillnaden mellan dig och dina konkurrenter. 

Det absolut viktigaste är att din hemsida har ett syfte. Vill du samla in kontaktuppgifter, generera leads, få mailadresser till ett nyhetsbrev, visa upp din portfolio eller kanske bara ha en väldigt snygg kontaktsida? 

Världens mest använda publiceringsverktyg

Vi bygger er hemsida i världens mest använda publiceringsverktyg, WordPress. Vi adderar designverktyget Elementor, vilket ger oss oändliga möjligheter att göra er hemsida precis så som ni vill ha den. Vi är inte fast i något specifikt WordPress-tema.

Hos oss är det enkelt att få en bra hemsida efter era önskemål.

Vi går genom era önskemål, idéer, tittar på era behov och ser till att bygga en hemsida med modern design, den funktionalitet ni kräver och som ger era besökare möjlighet att utföra det ni vill att de ska göra. 

Ni äger er hemsida efter utveckling

Priset är fast och ni äger er hemsida efter vi har utvecklat den klart åt er och ni är nöjda. Inga dyra månadskostnader.

Självklart kan vi hjälpa er att lösa hosting och löpande uppdateringar också, men det är inget krav. 

Vi ska se till att ni får den hemsida ni förtjänar och som representerar er!

Vår process till modern hemsida

Enkel process till modern hemsida

Söker du en partner att utveckla ditt företag? Boka en kostnadsfri konsultation!

Vad kul du är intresserad boka ett första möte. Följ instruktionerna i kalendern för att boka in ett tillfälle som passar dig! Första konsultationen bjuder vi alltid på!