Behöver du ens ha en hemsida?

Webbutveckling.
För att ditt företag ska få ha en professionell hemsida!

Vem som helst kan skapa en hemsida!

Idag är det enkelt för vem som helst att skapa en hemsida. Det enda som behövs är en domän, ett webbhotell och någon av alla verktyg för att designa sidan. Men hjälper det att bara ha en hemsida?

Behöver du ens ha en hemsida? 

Svaret är nej. Om du inte har en tanke om varför du ska ha din hemsida behöver du inte den. Men om du fokuserar på rätt saker och vet vad du vill att dina besökare och eventuella kunder ska göra, då kan en hemsida vara skillnaden som gör skillnaden mellan dig och dina konkurrenter. 

Vad är syftet med din hemsida?

Det absolut viktigaste är att din hemsida har ett syfte. Vill du samla in kontaktuppgifter, generera leads, få mailadresser till ett nyhetsbrev, visa upp din portfolio eller kanske bara ha en väldigt snygg kontaktsida?

Idag är det viktigt för företagets trovärdighet och för att bygga ditt företags varumärke att du finns på internet, går att nå på ett enkelt sätt och upplevs professionellt. 

Vi designar i WordPress.

Vi bygger er hemsida i världens mest använda publiceringsverktyg, WordPress. Vi adderar designverktyget Elementor, vilket ger oss oändliga möjligheter att göra er hemsida precis så som ni vill ha den. Vi är inte fast i något specifikt WordPress-tema.

Hos oss är det enkelt att få en bra hemsida efter era önskemål.

Vi går genom era önskemål, idéer, tittar på era behov och ser till att bygga en hemsida med modern design, den funktionalitet ni kräver och som ger era besökare möjlighet att utföra det ni vill att de ska göra. 

Vad kostar en hemsida?

Vi vill vara så transparenta vi kan mot er vad gäller pris. Men vad en hemsida kostar beror på tiden som läggs ner. Det går att göra enkla billiga och mer avancerade dyra. Vi anpassar oss efter era önskemål och budget och försöker lösa det så bra som det bara går utifrån förutsättningarna. 

Ni äger er hemsida efter utveckling.

Ni äger er hemsida efter vi har utvecklat den klart åt er och ni är nöjda. Inga dyra månadskostnader. Självklart kan vi hjälpa er att lösa hosting och löpande uppdateringar också, men det är inget krav. 

Vi ska se till att ni får den hemsida ni förtjänar, som ni vill ha, vill visa upp och som representerar er på bästa vis!

Bilder och fotografering

Bilder engagerar mycket mer än bara text. Att komplettera era texter med inbjudande bilder kan ge en ovärderlig skjuts i rätt riktning för ert material och er hemsida!
Vi hjälper gärna till ta fram bilder som passar er. Eller varför inte ta helt nya företagsunika bilder? Att ha en uppdaterad bildbank förenklar mycket annat arbete. Både när det kommer till att göra en inbjudande hemsida, fixa kommunikationsmaterial eller spontant få iväg något om ert företag på sociala medier.

Content, copy och korrekturläsning

Är textskrivning något av det värsta du vet? Vet du vem du vill nå ut till, men inte hur du ska formulera dig? Vi hjälper dig med ditt textinnehåll. Ditt innehåll ska fånga dina besökares uppmärksamhet, få dem att stanna längre på din sida och ta den action du vill att de ska göra. Har du text men osäker på om den är korrekt skriven? Vi tittar på den och kommer med förslag utifrån sökmotoroptimering

Vår process till modern hemsida.

Känn er trygga med oss

Planera

Vi vill skapa en hemsida som andas ert företag. Era besökare och kunder ska känna igen sig när de kommer till er hemsida. De ska få känslan att ni är professionella och vet vad ni gör. De ska inte vilja gå vidare och söka efter era konkurrenter.

Vi sätter oss tillsammans och diskuterar era förutsättningar – så som deadlines och omfattning. Vill ni bara ha hjälp med design? Innehåll? Vill ni ha löpande samarbete för att publicera innehåll? Ska vi hjälpa er med hosting, drift och underhåll av er hemsida?

Attrahera dina besökare!

Idag är det väldigt viktigt att ha en hemsida som attraherar besökare. Vi är extremt bortskämda med underhållning idag. Så fort det blir tråkigt lämnar vi.

Därför tittar vi på er målgrupp, och hur ni ska attrahera dem. Hur vill ni att er hemsida ska se ut? Vilka funktioner behöver ni? Vilken känsla ska er hemsida förmedla?

Vad är syftet med er hemsida?

Vill ni uppmana era besökare till något? Vill ni samla in kontaktuppgifter, få era kunder att skriva upp er på nyhetsbrev eller vill ni gå rakt på sak och sälja något direkt? 

Har ni en grafisk profil vi ska förhålla oss till gör vi självklart det. I vår planeringsfas är det ni som bestämmer och vi som kommer med förslag.

Skapa

Efter att vi tillsammans planerat är det dags att börja skissa på er design. Självklart skapar vi en design som gör sig bra både på datorskärmar, mobiler och plattor – Så kallad responsiv design. 

Er hemsida ska kännas WOW!

Vi diskuterar vårt utkast och reviderar designen om det behövs. Ni ska vara nöjda med er nya hemsida och känna en WOW-känslan när ni ser den!

Texter och bilder! Innehållet är det allra viktigaste!

Det allra viktigaste på er hemsida är ert innehåll. Fyller er hemsida ett syfte och innehållet är bra kommer ni långt. Men vi adderar självklart en tilltalande design också.

Känner ni er trygga i era texter och bilder är det självklart dem vi använder och vi får det att harmonisera tillsammans med utseendet.

Ska vi bara hjälpa till eller ta hand om allt?

Behöver ni skapa innehåll bistår vi er med hjälp alternativt tar vi hand om det helt och hållet. Vi kan producera texterna och välja bilder. Vill ni vara mer unika kan vi fotografera bilder till er hemsida efter era önskemål.

Optimera

Vi bygger er hemsida i världens mest använda publiceringsverktyg, WordPress. Till WordPress finns en uppsjö och aldrig sinande mängd tillägg att koppla till er hemsida. Bland annat ser vi till att lägga in användarvänlig SEO-optimering som ger er möjlighet ta kontrollen över er hemsidas sökmotoroptimering.

Vi hjälper även till att utföra själva arbete med de olika tilläggen. Vi gör precis så mycket ni vill. Antingen hjälps vi åt genom att vi visar hur och ni utför det själva eller gör vi det åt er.

Använda

WordPress är väldigt användarvänligt och grundfunktionaliteten är bra. Samtidigt finns det stora möjligheter att bygga ut funktionaliteten efter era önskemål.

Vill ni ha en bokningssida? Beställningsportal? En webbshop? Snygg portfolio? Det mesta går att koppla på ett snyggt sätt direkt in på er hemsida tack vare bredden i WordPress.

Vill ni förvalta er hemsida själva? Få mer kunskap om WordPress?

WordPress är ett Content Management System (CMS). Ett innehållshanteringssystem eller publiceringsverktyg som man också kan kalla det. Genom WordPress har man tillgång till sin egen panel där man kan hantera och administrera sin hemsidas bilder och texter.

Vi hjälper er gärna att bli bättre i WordPress själva så ni kan nyttja verktyget mer!

Vi kan sätta upp en workshop för er eller gå genom WordPress en och en. Det ger er de rätta verktygen för att kunna utföra delar av arbetet med er hemsida själva och på så sätt få en väldigt kostnadseffektiv hemsida och kontroll över er budget.